8 Aralık 2011 Perşembe

Yer misin yemez misin?

Kendimize rağmen şu mutlu olma işini gayet güzel kotarabiliriz bence. Olmak istediğimiz yerleri yerlerinde bırakıp, şimdiki yerlerimizden memnun olarak yerli yerinde bir karar vermiş oluruz böylece. Sonra da bu anın fotoğrafını çekip, anı ölümsüzleştirelim. Anlarımızın yerlerini değiştirmek söz konusu değil her zaman.

Çıkıp biri de sormuyor ki neyin var diye mesela. İnsanlar korkmamalı sorarsam incinir diye. Üstüne gitmeyin şimdi de denmemeli. Ağla ağla, açılırsın ya da. Bunun gibi şeyler. Bilmem ki. Olmaz gibi. İlgilenilesi zamanlar tam da o zamanlar aslında. Beni yalnız bırakın diyen çoğunluğu saymazsak tabi.

Öyle yani.

 

13 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

ve fotoğraf nası güzel

Adsız dedi ki...

son yarım saattir ne anlatmaya çalıştığını düşünmekle birlikte, türkü konusundaki görüşlerini görmek ne kadar da sevindirici demek istedim(aşağısı çok kalabalıktı :D).

Ayrıca; yazdıkça açılıyor parmakların, derinleşiyor ufkun da bir o kadar.

Serapus dedi ki...

Mia;
Ben de çok sevdim ki. :)

Adsız;
Öyle önemli şeyler anlatmadım ki, boşuna gitmiş yarım saat. :) Derin bi manası yok, öyle anladığın kadar, anlattığım kadar. :)

Ayrıca; çok teşekkür ederim. :)

Adsız dedi ki...

önemsiz hiçbir şey için bu kadar kafa yormadım, eminim ki vardır onda da bir değer ancak temiz kafa ile okumak lazım. :)

AslıASLI dedi ki...

Bilemiyorumki ben acı çektigimde yalnız yaşamak isterim. Hani kaba bir tabir olucak ama acı çeken hayvanlar inine çekilirya, o zaman öyle hissediyorum kendimi.

Biri sordugu veya ilgilendigi zaman ters tepki verebiliyorum.

Serapus dedi ki...

Adsız;
Teşekkür ederim yine. :)

Aslı;
Evet senin gibi tepki verenlerin olması da normal. :) Doğru tabi, insan bir yandan başkalarıyla da uğraşmak istemeyebilir bu durumda. :)

just not found. dedi ki...

insan bazen kendine kalmak istiyor, ama tabi ilginin de üstünde olmasını istediği zamanlar oluyor. Öyle uzun bi süreç ki mutsuzluk, bunu bu hale getiren de biziz. Ders alacağımıza ısrarla üstüne gidiyoruz. Enteresan :)

Serapus dedi ki...

kuccukkurba;

Hem ilginin üzerimizde olmasını, hem de yalnız kalabilmeyi çok istiyoruz dimi. :) Sonrasında yalnızlıktan şikayet etmeyi de çok iyi biliyoruz.

Biz insanlar. :)

deeptone dedi ki...

eeee.
:)
neyin var yani.
:)

Serapus dedi ki...

deep;

İşte artık soran olmuş oldu neyin var diye. :)
İyiyim ben sonuç olarak. :)

Adsız dedi ki...

bi de neyin var diye soranlara hiç diyenler oluyor mesela ben :) ben deyince sorun yok ta başkası deyince kızılcık sopasıyla dövesim geliyor :D böyle durumlarda insan nasıl yaklaşacağını kestiremiyor.

Serapus dedi ki...

men de boor;
Aynen öyle. Sorsa bir türlü, sormasa bir türlü oluyor insan. :)

Adsız dedi ki...

'Kendimize rağmen...'

Sır...